Miloš Biković, cenjeni srpski glumac čiji je talenat izazvao ogromno divljenje među obožavaocima, takođe je postao predmet intenzivne medijske pažnje zbog svog privatnog života. Ovaj šarmantni glumac je dobio veliku popularnost za kratko vrijeme.

Njegova majka, Marija, ostaje njegov najveći oslonac i izvor snage u životu. Nakon prerane smrti Miloševog oca 2006. godine, odgovornost za vaspitanje glumca pala je na majčina pleća u posebno osetljivom periodu njegovog života. Mariju, Miloševu majku, on opisuje kao hrabru i pametnu osobu koja je odigrala ključnu ulogu u oblikovanju njegovog identiteta i dostignuća. Njegova majka nije aktivno gurala Miloša prema glumi, ali je pružila podršku kada mu je karijera počela da cvjeta.

Miloš Biković je takođe istakao svoju zahvalnost prema majci putem darova koje joj je poklonio tokom svog uspona. Kupio joj je stan u Beogradu i darivao krznenu kapu iz Rusije, koju je veoma cijenila. Iako mu majka nije pridavala veliki značaj materijalnim stvarima, Biković je pronašao radost u tome što je mogao da joj pruži bolji život.

Miloš Biković odrastao je na Karaburmi, gde se njegova porodica često selila zbog promenljivih okolnosti. Iako je njegov otac bio direktor velike austrijske kompanije i porodica je u jednom trenutku imala značajne prihode, njihovo bogatstvo je izgubljeno tokom Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije. Unatoč ovim izazovima i prethodnom bogatstvu njegove porodice, Miloš Biković se nije osećao kao da živi luksuznim životom, što je delom rezultat njegove skromne i posvećene majke Marije. Takođe, Milošev brat Aleksandar je odabrao monaški život pre 11 godina, što je takođe uticalo na njegovu porodičnu dinamiku.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here