Na posljednjem turniru Novak Đoković je uspješno prošao u polufinale, što je značajan uspjeh u teniskom svijetu. S velikom odlučnošću nastavlja prema svojoj 24. Grand Slam pobjedi, koja ga očekuje u nedjelju. Kao i uvijek, nepokolebljiva podrška mu je supruga Jelena. Osim što ga smatraju najvećim tenisačem svih vremena, velika pažnja se također usmjerava prema odanosti Jelene Đoković.

Poznata po svom sofisticiranom i skromnom stilu, Jelena neprestano impresionira druge svojim elegantnim osjećajem za modu bez napora. Njen odabir odjeće često postaje tema razgovora i ostaje aktuelna dugo vremena. Svjetski mediji nedavno su puni divljenja prema Jeleninim modnim izborima dok prati Novaka na Wimbledonu. Prema mnogim primjedbama, čini se da je Jelena više pažnje posvetila svom osobnom izgledu. Odstupila je od svoje uobičajene prigušene i neutralne palete boja i odlučila se za jarke boje.

Tijekom godina, supruga Novaka Đokovića dosljedno je usvojila minimalistički pristup šminkanju, preferirajući prirodan izgled. Međutim, nedavno je povremeno viđena s suptilnom, ali živopisnom šminkom. Iako se njen modni stil mijenjao tijekom vremena, postoje određeni elementi kojima je ostala vjerna. Njena svakodnevna odjeća obično se sastoji od traperica, laganih košulja i tenisica, odražavajući njen opušten i ležeran stil. Ipak, s vremena na vrijeme se prepusti modnim ekstravagancijama, odabirući ekskluzivnije i sofisticiranije komade.

Bez sumnje, Jelena ulaže značajne svote novca u svoju garderobu i modne dodatke, koji ukupno vrijede nekoliko tisuća eura. Među njenim najekstravagantnijim komadima koji su privukli pažnju javnosti je sat “Audemars Piguet Royal Oak Offshore” čija je cijena nevjerojatnih 47.000 eura. Jelenin modni izbor na Wimbledonu posljednjih dana postao je glavna tema rasprava, a svi s nestrpljenjem očekuju njeno pojavljivanje na svakom Novakovom meču. Modni stručnjaci primjećuju varljivu jednostavnost i minimalizam nekih od njenih modnih kombinacija, prepoznajući da one dolaze s visokom cijenom. Samo “Diorova” torbica poznate marke košta 6500 eura, a kada se uračuna ukupna vrijednost svih njenih outfita u kratkom vremenskom razdoblju, brojka je zapanjujuća.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here