Maja Nikolić je za mnoge poznata pjevačica iz Srbije , koja je svoju karijeru započela kada je bila veoma mlada , i tada je pokazala da ona itekako ima talenta za pjevanje. Maja potiče iz muzičke porodice , njen otac i majka su muzičari , pa nije čudo što je i Maja krenula u tom smijeru.

 

 

Maja je često isticala kako je za njenu karijeru zaslužna njena imenjakinja Maja Odžaklijevska , sa kojom se oduševila , kada ju je prvi put čula da pjeva. Maja je bila na dobrom putu da dosegne vrh , ali odjednom  je sve stalo i ona se povukla iz svega toga.Nekoliko puta je Maja bila učesnik i u rijalitijima , pa je tako postala samo omražena među takmičarima , ali je ni gledaoci nisu voljeli. Kada je Maja bila učesnik u rijalitiju Farma tada se bila zaljubila u Kristijana Golubovića , ali on uopšte nije bio zainteresiran za nju, te ju je čak znao i vrijeđati.

 

 

Maja je imala veoma buran privatni život , udavala se i razvodila dva puta i iz oba braka ima po jednog sina. Maja se sa bivšim mužem sudila zbog alimentacije u slučaju mlađeg sina , te je njen bivši suprug proglasio nepodobnom majkom pa je on jedno vrijeme živio sa ocem.
Maja je bila tema u medijima kada je bila u vezi sa oženjenim njemačkim biznismenom Janom Nikolasom Štajnplicom . Maja , iako na pragu pedesetih godina izgleda odlično ,na društvenim mrežama često dijeli fotografije , koje ističu njenu zavidnu figuru. a svom sinu Lazaru je u subotu na društvenim mrežama čestitala Imaendan.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here