Jovana i Željko Joksimović su jedan od najpoznatijih ljubavnih parova ,na domaćoj javnoj sceni. Njih dvoje su se upoznali tokom rada na Eurosongu u Beogradu , i tada su im se putevi ukrstili. Nakon samo nekoliko mjeseci od upoznavanja , ovaj par je postao nerazdvojan. Njihova ljubavna priča kulmiirala je i vjenčanjem , te rođenjem troje djece , blizankinja Ane i Srne , i sina Koste.

 

 

Ovaj par je veoma uspiješan i na svom poslovnom putu , pa tako su oboje izgradili veoma zavidne karijere. Naime , prije tri godine Željko i Jovana su osnovali televiziju K1 , koja je od tada rasla i sa gledanošću potpuno sustiže ostale kanale sa nacionalnom frekvencijom. Jovana Jeremić je voditelj i urednik jutarnjeg programa “Uranak” , koji je jako gledan u cijeloj regiji. Tabloidi proteklih mjeseci se nisu mogli zasititi Jovane i Željka Joksimovića , te njihovih egzotičnih putovanja , u februaru i martu ove godine.

 

 

Naime , obožavatelje ovog slavnog para zanimalo je kako provode na destinacijama poput Dubajia i Zanzibara , te kako izgledaju na plaži. Tako su se na društvenoj mreži pojavie fotografije para u kupaćem kostimu , koje su izazvale veliku buru pozitivnih reakcija. Tijelo Jovane Joksimović kupaćem kostimu izgleda savršeno , iako je imala dvije trudnoće od kojih je jedna blizanačka. Međutim obožavateljke su komentarisal i Željkove godine , te njegov stas i kosu. Mnogi su se složili da je Željko još uvijek pravi zavodnik. Ovaj poznati par do sada nije objavljivao fotografije u kupaćim kostimima , pa je sada ova fotografija izazvala više reakcija nego Željkov koncert. Obožavatelji su oduševljeni fotografijama , i jedva čekaju još da vide.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here