Mnogima koji redovno prate zbivanja u šestoj sezoni Zadruge je jedno od najvećih razočarenja ponašanje mlade Anđele Đuričić, koja se promijenila skroz na skroz i koja je od mirne, drage, tihe djevojke, koja nije dozvoljavala da bude dijelom ikakvih nemoralnih scena tokom pete sezone, u ovoj šestoj sezoni se pretvorila u sve ono što je rekla da nikada neće biti, te je postala i najpoznatija ljubavnica na Balkanu. Ona je bila dospjela u žižu javnosti zbog svojih moralnih kodeksa, i načela, kojih se pridržavala tokom pete sezone rijalitija, da bi u ovoj sezoni poklekla, te se upustila u žestoku seks*alnu vezu sa Zvezdanom Slavnićem

Anđelino ponašanje, mučne svađe i seksualni odnosi koje ima s bivšim robijašem šokirali su sve gledaoce, ali i njeno i više nego opušteno ponašanje pred milionskim auditorijom. Ova mlada Crnogorka je nekada vodila velikog računa i svemu, pazila je na svoije ponašanje, šta će da kaže, da je kamere nekim slučajem ne usnime u nekim nezgodnim položajima, a sada je to sve mnogo drugačije, pa tako Anđela spava raširenih nogu, a njeni intimni dijelovi su i više nego primjetni i faktički na izvolite.

Spornu fotografiju pogledajte OVDJE

Anđeli nije ovo prvi put da je kamere snimaju u ovakvom izdanju, a često ima i intimne odnose ispred kamera sa partnerom Zvezdanom Slavnićem. Podsjećanja radi, Anđela je”otela” muža Ani Ćurčić, a Slavnić i Đuričićeva otpočeli su romansu u aktuelnoj sezoni rijalitija. I Ana je prije nekog vremena postala dijelom Zadruge, te se suočila sa bivšim mužem i sa njegovom ljubavnicom, te svakoga dana svojim ponašanjem, izjavama, svađama, ne prestaju da šokiraju javnost.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here