U nastavku dnašnjeg članka govorit ćemo o novostima koje nam dolaze iz javne scene , a reč je o dobro ppoznatom paru koji svojim lluksuznim životom i bahatom pažnjom provocira javnost . Naime , reč je o bogatom zetu Željka Mitrovića , a koji sa njegovoom ćerkom živii život , te nas svako malo podeća na to. Dakle , kako smoveć istakli , njihova luksuzna svakodnevnica je odavno postla poznata široj javnosti , ali se ispod svega krije temelj zasnovan na mnogo ljubavi između mezimice vlanika pinka i njenog verenika Ilije , a koji je naslednik jedne imućn porodice koja e bvi proizvodnjom uranijuma.

Dakle , Željkov zet je poreklom Ukrjainac , ali se sa svojom izabranicom razume jezikom ljubavi , te su ovog puta podelili su s pratiocima na društvenim mrežama trenutke iz njihove limuzine a Ilija je bio obučen u smoking, u čemu se inače najprijatnije oseća. Poruka iz luksuznog automobila bila je jasna:

– Uživamo u izvrsnom duvanu i pijemo piće koje niko ranije nije pio – zagonetan je bio zet Željka Mitrovića u novoj objavi. Dakle , ćerka meidjskog magnata ,, te njne ukrajinski izabrnik pokazuju luksuz gde god da se pojave , pa je se tako nedavno Kristina Mitrović pohvalila ručnim satom od čak 44,300 evra, dok je “slabost” njenog verenika moderno odevanje što je u više navrata pokazao. Vaša mišljenja o ovom paru možete da ostvite u komentarima ispod. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here