U mesecu Februaru je započeo ra* u Ukrajini , pa se poslednjih godinu dana vodi priča da bi največi svetski giganti mogli da stanu na stranu Rusije u eventualnom ra*u. Međutim , to se i dalje nije desilo , jer se zna da ako bi se neko uključio u vojne sukobe , da bi odmah povukao neke nove zemlje u celu priču i eto nam onda trećeg svetskog rata.

Tako je pored Amerike , Nemačka držala uvek po strani, a kako saznajemo prema poslednjim infromacijama mogla bi da se naše u samom centru ovog sukoba koji se odvija . Naime , ovog jutra Nemački Bundesvar upozorio je svoje građane na eventualni ra* sa Rusijom , te da bi napad mogao da bude jak , brz i iznenadan. Naime , prema poverljivim dokumentima do kojih je došao Nemački špigl , Nemačka bi mogla da bude izzbrisana sa svoje mape u roku od nekoliko sekundi , a tu vest je doneo jedan od najviših generala u zemlji Eberhard Zorn. “Napadi na Nemačku potencijalno se mogu dogoditi bez upozorenja i s velikom, možda čak i egzistencijalnom štetom”, napisao je.

Pa tako ni Nemačka ne sedi skrštenih ruku, jer su nedavno za oko 100 milijardi evra kupili 53 transparentna aviona eirbas, borbene avione eurofajter, kao i nekoliko bespilotnih letilica. U Ukrajini besni rat, ali procedure ovde još uvek traju u mirnodopskom režimu, dok inflacija jede novac“, rekao je Rojtersu jedan zvaničnik odbrane. Vaša mišljenja o ovome ostavite u komentar. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here