Zadivljujući portret Nike Tošić ilustrovao je besprekorno ponašanje koje se očekuje od potomaka cenjenih javnih ličnosti. Sinoć nas je Jelena Karleuša počastila fascinantnom promocijom albuma i koncertom koji je osvojio srca hiljada prisutnih. Među oduševljenom publikom bili su i cijenjeni muzičari koji su se u skladnom iskazivanju solidarnosti pridružili Karleuši na raskošnoj pozornici, pozajmivši svoje glasove za nezaboravan nastup. Započevši muzički spektakl naelektrisanim izvođenjem svog poznatog opusa “Karlyb*tch”, zagonetna pevačica izazvala je burne ovacije.

 

 

 

Nakon toga, ukrašena aurom veličine, očarala je publiku zadivljujućom mješavinom himni na vrhu top lista iz svojih najnovijih dualnih opusa. Događaj se odvijao baš kako sam i zamislio. Iako mi je žao zbog kratkog prekida izazvanog kišom, generalno, uvjeren sam da smo svjedočili izložbi promocije albuma bez premca u našem kraju. Ovo je oličenje efikasne promocije, postavljajući teren za izvanredan koncert sledeće godine.

 

 

 

Nadalje, vrijedno je napomenuti da će koncert biti emitovan na nacionalnoj televiziji sljedeće subote. Sa zadovoljstvom mogu najaviti da će naš album ove subote biti prikazan na šest prestižnih nacionalnih televizijskih kanala, osiguravajući opsežnu regionalnu promociju. Karleuša je to izrazila, prenosi Telegraf.Jelena je elokventno istakla značaj svoje porodice, a posebno je istakla svoju dragu ćerku Niku, čije srce vrvi od neizmernog ponosa na svoju izuzetnu majku

 

 

Nikino ushićenje, koje se očitovalo kroz njenu plačnu radost, odražavalo je moja vlastita osjećanja. Ponos koji nas obuzima duboko odjekuje, o čemu svedoči Jelenino emotivno raskrinkavanje, koje se u celini može čuti na početku ovog govora. Inače, u okviru TikToka, Nika je ljubazno podijelila kratkotrajni odlomak sa očaravajućeg koncerta svoje majke, naglašen gracioznim pokretima zanosne mlade dame. U pratećem natpisu jezgrovito je izrazila nezamjenjivu suštinu prisustva svoje voljene majke.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here