Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih pjevačica, i to ne samo u Srbiji nego i u cijeloj regiji, te je osoba koja je većinu svoje karijere izgradila na skandalima i na aferama koje veoma često sam aizazove, svojim ponašanjem i svojim izjavama. Za nju se zna da već godinama nije izbacila neku novu pjesmu ili hit, ali ipak je svakodnevno u medijima, te je zbog svoga ponašanja u medijima i dobila zasluženi nadimak ” mala od skandala”. Međutim, ona više voli sebe nazivati jedinom balkanskom Divom, dok je mnogi smatraju ikonom modnog stila na Balkanu, a na društvenim mrežama ima zaista veliki broj pratilaca. I njen privatni i ljubavni život je veoma buran, a čini se da je i njen drugi brak, sa Duškom Tošićem pred svojim krajem.

Jelena i Duško su bili zajedno 14 godina i u svome braku su dobili i dvije kćerke, Atinu i Niku, koje su i same veoma poznate na društvenim mrežama, dosta zahvaljujući i svojim roditeljima. Ipak, ona i kao tinejdžerke imaju veliki broj pratilaca. Starija Atina je prava kopija svoje majke, te se veoma interesuje za modu, dok je mlađa Nika više na svoga oca i čak i trenira fudbal

Jelena je veoma posvećena svojim kćerkama, te veoma često priča o njima i svako malo na društvenim mrežama objavi  nešto o njima dvjema. Tako je ovoga puta Jelena otkrila kako njena kćerka Nika ima simpatiju i da je u pitanju najveća brazilska fudbalska zvijezda Nejmar. Jelena je napisala da je Nika do nedavno obožavala Ronalda, ali da joj je sada u pozadini telefona Nejmarova slika, te je Jelena rekla da je u šali pitala Niku kako je prošla njena ljubav sa Ronaldom, da bi joj Nika rekla kako je u stanju i da može da voli i dva fudbalera.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here