Kada je naša estrada u pitanju, poznato je da je mnogo tu ljubavnih veza između pjevača i pjevačica, uspješnih i manje uspješnih koje su završile i brakom, a neki od tih brakova traju i decenijama. Isto tako je poznato da nije ništa neuobičajeno da pjevači i pjevačice, iako u braku ili u vezama, ne svi naravno, budu skloni i da budu dijelom nekih preljubničkih afera i skandala. Neki uspiju na kraju da nekako spase svoj brak i vezu, kajući se i tražeći oprost, mada je mnogo više veza koje propadnu nakon takvih situacija. Tako poznati folker Mitar Mirić je pokušavao da svoj privatni život ne eksponira baš previše, ali se zna da ga bije glas da je veliki švaler iako je već decenijama u sretnom braku, mada o svojoj supruzi skoro nikada ne govori.

A pošto se ni ona sa pjevačem skoro nigdje ne pojavljuje u javnosti, za mnoge je bilo veliko iznenađenje kada se na društvenim mrežama pojavila fotografija Suzane Mirić. Podsjetimo, Mitar je prije nekog vremena bio u centru skandala kada se saznalo za njegovu aferu sa 30 godina mlađom pjevačicom Draganom Janićijević:

” Svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira” – rekao je Mitar još 2011. godine za medije. Javnost je ovom fotografijom po prvi puta i vidjela Suzanu te su mnogi komentarisali da je veoma lijepa i njegovana žena.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here