U emisiji “Show se nastavlja” na Blic TV kod Ljubomira Tozeva, gost je bio pjevač, roker Đorđe David koji je govorio i o aferi koju su mu pokušali namjestiti, jer su pojedini mediji bili objavili kako je on navodno slao poruke eksplocitnig sadržaja jednoj od takmičarki u Zvezdama Granda, a gdje on učestvuje kao član žirija i mentor nekim od učesnika. On je oštro dematovao tako nešto, te je naglasio kako takvo nešto ne bi nikada sebi dozvolio: ” Čak je i Popović cijelu priču demantovao. U žiriju takve insinuacije od muškog dijela žirija prema mladim djevojkama ne smiju da postoje. To je ružna i prljava priča koja baca ljagu na taj šou. Nikada to sebi ne bih dozvolio, to je ozbiljan moralni faul” – otvoreno priča Đorđe David.

Kako on sam kaže, na kraju se ispostavilo da ta spomenuta osoba nikada nije ni bila dijelom takmičenja u Zvezdama Granda: ” Popović je prelistao posljednjih 10 godina takmičenja, kako bi vidio da li je ta djevojka bila učesnica i ispostavilo se da ona ne postoji. Interesantno se na kraju da je ona pikirala i druge pjevače koji su bili poznati i dobro izgledali” – kaže Đorđe David. Pjevač je voditelju emisije Tozevu otkrio i koje je njegovo mišljenje zašto su pokušali da mu smjeste tu aferu:

” Ja imam teoriju da ovaj šou program očigledno nekim formama i televizijskih ljudi smeta, mi se trudimo i ginemo tamo do koske. Prvo su napali Bekutu, pa Snežanu Đurišić, pa na Viki i Mariju. Posle toga su krenuli i na mene, pa su pokušali da naprave dževu između mene i Bosančeve kćerke, ali svake dževe tri dana dosta. Da me je poremetilo, jeste, ali istina je izašla na vidjelo” – iskreno je rekao Đorđe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here