U nastavku dbnašanjeg članak govorit ćemo o popularnoj voditeljki koja se decenijama veeć nalazi na našim malim ekranima . Naime , reč je o dobro poznatoj Ruški Jakić , a njene ljubavi su inače bile jako burne , te bi se o njiihovoom emocionalnom istorijatu moglo pisati naširoko tokom godina koje su iza njih. Tako mediji sa posebnom pažnjom izdvajjaju njen drugi od ukupno tri braka , jer je u njemu dobila ćerku Anu , a prvi brak poznate voditeljke sa glumcem Dejanom Đurovićem možda je i najzanimljivija od svih.

Kako je i sama istakla u svojoj ispovesti , njen prvi supruug nije imao hrabrosti da joj na početku priđe. – Dejan Đurović je bio moja prva najveća ljubav i moj prvi muž. On je bio glumac, vodio je dugo “Dragstor ozbiljne muzike” i igrao je u čuvenom filmu “Subotom uveče”. Dejan je radio u Radio Beogradu i ja nisam znala da neko stalno ide iza mene, ali on nije imao hrabrosti da mi priđe – počela je voditeljka i prisetila se detalja.

Prvi muž Ruške Jakić ipak je kasnije iskazao veliku naklonost ovoj lepotici.- On je poslao jednog svog druga da mi kaže da on hoće da se upozna sa mnom. I ja ga pitam: “Što se ne upozna?” Tako smo se upoznali, to je bila velika ljubav, pisao mi je po pet pisama dnevno. Zabavljali smo se pet punih godina, a u braku smo proveli nešto više od godinu dana – rekla je voditeljka.- Čak sam išla i u njegovo selo Dupilo da me, posle venčanja, upozna sa svoje tri tetke, koje su još uvek bile nevine. Pita ih on tad: “Kako vam se dopada moja Ruška?” A one mu odgovore: “Mogao si da oženiš neku poštenu devojku, a ne k***u.” Posle smo išli u Ulcinj, na grob njegovog oca, da ćemo se voleti dok nas smrt ne rastavi. Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i sa narednim muževima – ispričala je Ruška.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here