Poznato je da su se tokom održavanja Svjetskog prvenstva u fudbalu, u Kataru, pojavile informacije kako postoje neke nesuglasice na relaciji porodica Ražnatović, porodica Gudelj, te su tako Anastasija i Nemanja postali glavna tema mnogih medija u Srbiji, ali i u regiji, te se bilo primijetilo kako je Cecina kćerka na tribinama sjedila udaljeno od Nemanjine majke i sestre. Svima je poznato da Cecina nasljednica već godinu dana uživa u ljubavi sa srpskim fudbalskim reprezentativcem, Nemanjom Gudeljom, sa kojim je pronašla ono što traži od muškarca. I mada Tasa nije u dobrim odnosima sa jednim dijelom Nemanjine porodice, ipak njih dvoje i dalje opstaju kao par, te je Tasa veoma često kod Nemanje u Sevilji, gdje on igra za tamošnji, istoimeni klub.

I mada su mnogi vjerovali da će te nesuglasice s vremenom nestati, čini se da nema ništa od toga, a to potvrđuju i pojedine objave na društvenim mrežama, posebno one koje objavljuju Nemanjina majka i sestra. Ipak, čini se da Nemanjin otac, kao i njegov brat imaju dobro mišljenje o svojoj budućoj snajki, a to se može zaključiti i po nekim njihovim postupcima.

Tako je Anastasija na društvenim mrežama podijelila nekoliko objava povodom praznika, 8. marta, te je objavila i sliku prelijepog buketa cvijeća uz riječi: “Sretan ti 8. mart!”, a u potpisu možemo vidjeti inicijale imena Nemanja, Nebojša i Dragi. I mada jedan dio porodice baš i ne želi Anastasiju za snahu, čini se da Nemanjin otac nema ništa protiv nje, te kako neki mediji prenose, on i Anastasija su veoma često zajedno na tribinama u Sevilji, odakle zajedno bodre Nemanju. I mada se ne zna šta je razlog netrpeljivosti Nemanjine majke i sestre prema Anastasiji, Tasini fanovi jedva čekaju da je vide u vjenčanici, mada ne postoje nikakve indicije da bi do vjenčanja moglo doći uskoro.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here