Fudbaler Aleksandar Mitrović je trenutno jedan od najomiljenijih i najboljih fudbalera u Srbiji, koji je svoju naciju mnogo puta obradovao sa svojim golovima, i mada je i u utakmici sa Švajcarskom dao gol, to ipak nije bilo dovoljno za pobjedu Srbije, te su se Orlovi nakon takmičenja u grupi vratili kući kao posljednji u svojoj grupi. Kada je njegov privatni život u pitanju, on je u braku sa Kristinom Janjić, sa kojom je bio dug niz godina u vezi, te koja mu je rodila i troje djece, dvije kćerke i sina. Njih dvoje su tek prošle godine odlučili da se vjenčaju i da ozvaniče svoju ljubav. Nisu pravili veliko vjenčanje, mada im novac za to nije predstavljao problem, jer Mitrović već godinama gradi karijeru u inostranstvu a trenutno igra za Fulham u engleskoj ligi.

Njih dvoje nisu imali ni crkveno vjenčanje, te nakon što su obavili sve u opštini ovaj par je sa zvanicama napravio veselje u jednom restoranu u Beogradu. Da nisu željeli od svoga vjenčanja da prave senzaciju ovaj par je to pokazao i svojim stajlingom, tako da mlada nije imala na sebi klasičnu vjenčanicu, već je imala veliku bijelu košulju sa V izrezom, te je na sebi imala kratku suknju ukrašenu perjem u bijeloj boji, a na nogama je imala sandale boje zlata.

Sa druge strane Mitrović je umjesto vjenčanog odjela na sebi imao farmerke i patike te sivi sako. Ipak, mada su u stajlingu bili skromni, restoran u kojem je bila zabava je bio prelijepo ukrašen, sa drvećem limuna i sa drugim detaljima u žuto plavim bojama Goste su zabavljali poznati muzičari a među njima su bili Mitrovićevi saigrači dok je i sa Kristinine strane bilo dosta zvanica iz svijeta sporta obzirom da je kćerka poznatog trenera Aleksandra Janjića.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here