Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je jedan od najpoznatijih političara u regiji koji neizmjerno voli da se svakodnevno, i po više puta pojavljuje u medijima, te da priča o svojim i uspjesima Srbije otkako je on na njenom čelu. Za njega se zna da ima jedan propali brak iza sebe, sa pokojnom novinarkom Ksenijom Vučić sa kojom je dobio sina Danila i kćerku Milicu. Nakon Ksenije, Vučić je oženio Tamaru, za koju mnogi smatraju da je bila razlogom Vučićevog razvoda, a njih dvoje su se upoznali u sjedištu stranke gdje je Tamara radila neke poslove. Ovaj par ima sina Vukana, koji ima pet godina, a Tamara radi u jednom ministarstvu, te je najviše posvećena porodici i poslu, posebno svome sinu Vukanu. Rijetko se pojavljuje u javnosti, osim ako nisu u pitanju neki važni protokolarni ili društveni događaji u pitanju.

Tako se ovih dana pojavila na Kolarcu gdje se održao humanitarni koncert pod nazivom” Sa Mocartom na krilima muzike” na kojem je nastupio pijanista Stefan Đoković a veliku pažnju je privuklo i prisustvo prve dame koja je kao i uvijek u ovakvim prilikama imala besprijekoran stajling. Inače, planirano je da se na Kolarcu održi čitav niz humanitarnih koncerata baš pod pokroviteljstvom prve dame Srbije, te se i ona sama na početku koncerta bila obratila svim prisutnima, te je svima zahvalila na dolasku i na učešću na ovakvo važnom projektu

Prva dama Srbije je istakla kako ima tremu jer sama nema nikakvo formalno muzičko obrazovanje, te da je cijela ta ideja potekla od strane mladog pijaniste. I ovoga puta je Tamara ostavila upečatljiv utisak ne sa svojim riječima, nego i sa svojim izgledom i stajlingom i svi su komentarisali njenu crvenu haljinu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here