Poznato je da je fudbalska reprezentacija Srbije prerano ispala sa  Svjetskog prvenstva u Kataru, te da su mnogi polagali velike nade u uspjeh selektora Piksija i ostalih momaka,  ada se plasiraju dalje očito nije bila dovoljna podrška velikog broja navijača, a među kojima je bio i bivši fudbaler i reprezentativac Duško Tošić, koji je svojevremeno pružao neke zapažene partije u dresu reprezentacije, te je bio poznat po svojoj velikoj hrabrosti i požrtvovnosti na terenu, pa stoga i ne čudi njegova fotografija koja kruži društvenim mrežama.

Nije moglo proći nezapaženo njegovo prisustvo na Mundijalu, a da tu nije bio sam svjedoči i fotografija sa tribina u Kataru, gdje je on najglasnije bodrio ”Orlove”. Naime, objektivi kamera stadiona u Dohi “uhvatile” su još uvijek Karleušinog muža kako u društvu bliskog prijatelja prati aktuelnu utakmicu, te kao razmjenjuje utiske, a pošto je on poznat kao veoma suzdržan u javnosti, svaki njegov postupak privlači veliku pažnju. tako je njegova najnovija fotografija podigla veliku prašinu na Instagramu, i dok mnogi prate šta se dešava u njegovom odnosu sa Jelenom, mnogi su primijetili i kako je nakon završetka karijere Duško nabacio koji kilogram, te da mu sve to dobro stoji, te dobiva mnoge komplimente na izgled i na stajling na koji uvijek pazi

Koliko je cijenjen i van granica Srbije govori još jedna Tošićeva objava na kojoj pozira u luksuznom restoranu u Dubaiju, a tu je uz piće dobio i kolačić sa svojim likom. Duško svakako nije ostao imun na ovaj gest, te je vidno raspoložen sve to podijelio sa svojim pratiocima.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here