Jedna od najbogatijih i najpoznatijih srpskih porodica su svakako Karići, koji su jedna veoma velika porodica, te se svi međusobno, uglavnom, slažu i uvažavaju i poštuju. Glava porodice Bogoljub Karić je veoma aktivan i na društvenim mrežama, te je sa nekim svojim objavama zabrinuo mnoge, a u pitanju je bolesti sa kojom se dvije članice njihove porodice već dugo bore. On je nedavno objavio i jednu snimku na kojoj se vidi cijela njegova porodica, a uz to je išao i jedan poduži tekst. On je izrazio veliku ljubav i poštovanje prema svojim snahama Marijani i Hafi koje su udate za njegovu braću Zorana i Dragana, a koje se u posljednje vrijeme bore sa teškim oboljenjima. Istakao je kako su one svoje živote poklonile svojoj porodici i da danas imaju podršku svih članova njihove porodice

Karić je istakao kako su njih dvije u porodicu došla kao mlade djevojke, te su svoju mladost i živote dale njegovoj braći te njihovoj djeci, kojoj su bile posvećene, i koje su odgajale zajedno sa Bogoljubovim roditeljima tatom Janićijem i majkom Danom. Ipak se u njihov dom uvukla tuga, ali svi se nadaju da će se Marijana i Hafa oporaviti i još dugo biti sa njima a sve je to izazvalo i mnoštvo komentara prepunih podrške.

Između ostalog, Bogoljub je napisao i ovo:”  Sve to zajedno, daje nam snagu da se borimo, ustrajemo i pobijedimo sve! Drage naše sestre Hafo i Marijana, znajte da niste same i da smo svi sa vama, svakog dana, svakog trenutka. I kada smo daleko, vi ste u našim srcima, i kada se ne čujemo, mislimo na vas, volimo vas, jer ste najbolje majke i bake, naše sestre, strine, ujne… Sreća je biti blizu vas, poznavati vas i živjeti sa vama. Samo Gospod može da sastavi takve porodice koje žive, rade, stvaraju zajedno decenijama i vjekovima. Prošli smo zajedno sva iskušenja koje je Bog postavio pred nas i iz njih izašli kao pobjednici, još jači i jedinstveniji! Budite nam i dalje vesele i snažne, i neka vas Bog čuva! Volimo vas Mara i Bogoljub sa porodicom Karić.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here