Loklin i Loreli Kalazo pronađeni su u četvrtak na dnu mutne vode u kući svojih roditelja u Oklahoma Sitiju vrijednoj 565.000 dolara. Njihova majka Dženi Kalazo je prva vidjela svoju djecu u bazenu, a vatrogasci su, kada su došli na lice mjesta je vidjeli kako primjenjuje reanimaciju nad svojom djecom. Inače, Kalazo ima šestero djece sa svojim suprugom Sonijem, koji je direktor markentinga, dok je u kući sa njima živjela i njena baka. Rođek porodice je za medije rekao kako je Dženina baka, koja inače boluje od Alchajmerove bolesti ostavila zadnja vrata kuće otvorena, a to je omogućilo malim blizancima da dođu do bazena, te je još rekao: “Molite se za braću i sestre blizanaca i svu našu porodicu.”

Mališani su pronađeni u bazenu kuće u naselju Koblston oko 10.45 ujutro, a potvrđeno je da su mrtvi u 13 sati. Snimci koji su napravljeni iz vazduha pokazuju  bazen ispunjen tamnozelenom vodom, očigledno kao rezultat gustih algi. Policija je odmah pokrenula istragu, ali kako je odmah navedeno, čini se da u samome slučaju ne postoje naznake kriminalne prirode. Samo nekoliko dana prije tragičnog incidenta, majka je postavila slike blizanaca ispred imanja sa natpisom „Samo želim da se igram napolju“.

GoFundMe je uspostavljen da pomogne porodici oko troškova nakon smrti mališana i do sada je prikupio 5.000 dolara, cilj je 7.500 dolara: „Ove prelijepe bebe su nam prerano oduzete. Sve što možete da date da pomognete oko troškova bilo bi veoma cijenjeno. Cijenimo svačiju ljubav i podršku”, stoji u opisu na stranici GoFundMe. Iz vatrogasne službe su objavili da nisu sigurni koliko su dugo mališani bili u bazenu, a komšije su u razgovoru sa novinarima bili opisali kako su vidjeli kako je izbezumljena majka ušla u zadnji dio vozila hitne pomoći dok su se bolničari borili da spasu mališane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here