Poznata pjevačica Jelena Tomašević i njen suprug Ivan Bosiljčić , u skladnom su brau već skoro 15.godina. Ovaj par javnost smatra jednim od najskladnijih na domaćoj sceni. Svoju vezu Jelena i Ivan su započeli 2008.godine a nakon godinu dana su bili prekinuli , međutim to je kratko trajalo , par je ubrzo shvatio da ne mogu biti odvojeni pa su se pomirili.

 

 

Poznati par se vjenčao 2011.godine u crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu , uz prisustvo velikog roja članova porodie i prijatelja. Godinu dana kasnije , na svijet je došla njihova kćerka , kao kruna njihove ljubavi . Nina je postala centar svijeta svojim roditeljima , iako oboje imaju mnogo poslovnih obaveza , kćerka im je na prvom mjestu, i nikada je ne zapostavljaju.

 

 

Jelena je jednom prilikom ispričala za medije kako su se njih dvoje često sretali na folklornim smotrama u Srbiji , a nakon što su zajedno snimili spot za manastir Đurđevi stupovi 2007.godine , na humanitarnoj osnovi počeli su da se druže. Međutim njihovo prijateljstvo je preraslo u ljubav , i nakon godinu dana poznavanja , počeli su svoju vezu.
Ivan je odlučio da Jelenu zaprosi u Londonu , a za mjesto vjenčanja su izabrali Gornji Milanovac , jer je u tom kraju liturgiju služio Ivanov prijatelj. Interesantno je to da je Ivan tada imao dugu kosu i brkove, za potrebe jedne uloge, i izgledao je pomalo retro.Ubrzo nakon vjenčanja Jelena je ostala u drugom stanju , i rođenje njihove kćerke je upotpunilo njihove živote.. Oni su prava mala sretna porodica , a vrlo često na društvenim mrežama dijele zajedničke fotografije, na kojima su presretni.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here