Maja Marinković je očito na samome rubu živaca i veoma je blizu da napravi veći eksces, pa je tako sada primijetila da je Filip Car u pušaonici sa Milicom Veselinović, te je kao furija uletjela, i krenula da pravi opštu pometnju. Samo nekoliko sati ona je Milici bila očitala pravu bukvicu, da bi je udaljila od Cara, ali bez nekog uspjeha. Moralo je da reaguje i obezbjeđenje, da bi spriječili i gore stvari:

– Šta radiš ovdje? – upitala je Maja.

– O*jebi – kazao je Car.

– Sad ću da napravim haos – rekla je Maja.

– Smiri se – kazala je Milica.

– Šta je pričao, reci mi, hajde? – upitala je Maja.

– Kakav ćeš ti haos da napraviš? Nemoj da ti je*em mater – istakla je Maja.

– Nemoj ovoj ku*vi da je*em mater ja bezobraznu – rekla je Maja.

Na to je Car rekao Milici da ignoriše budalu, misleći na Maju,a  Milica ju je nazvala glupačom. Maja je na to počela da vrišti na Cara kako joj namjerno to radi da se druži sa Milicom, na šta je Milica rekla kako neće  nasjesti na njene provokacije, na šta joj je maja rekla:To što si krmača, ne znači da si gospođa. Kobilo – kazala je Maja. Caru je bilo prekipjelo, pa je Maji rekao:”  Ne mafijaj više, Majo, saberi se. Nećeš se meni brecati. Maltretiraš me i napadaš konstantno. Imaš deset sekundi da staneš, a ti razmisli dobro” – rekao je Car.

Na to mu je Maj rekla da je ološ i da joj sve ovo namjerno radi, a Car je Milici rekao da se ne nervira, da se ne stresira. Ipak, na kraju je Maha ispunila svoje prijetnje, pa je udarila Milici šamar iz sve snage, a obezbjeđenje je spriječilo daljnji sukob.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here