Starleta Tara Simov je poznata javnosti kao bivša učesnica rijalitija Zadruga u kojem je imala mnogo skandala i afera koje su povezane sa njenim emotivnim vezama. Nju su spajali sa mnogim poznatim i nepoznatim muškarcima, a sada je ona na društvenim mrežama  objavila kako će ona i njen dečko Danilo uskoro da postanu roditelji, i to za nekoliko mjeseci. Ona je sa ovom svojom emotivnom porukom dirnula mnoge svoje fanove, a uz to se osvrnula i na svoj zdravstveni problem, jer je ona bila uvjerena da su male šanse da ikada ostane u drugom stanju i da se ostvari kao majka, zbog zdravstvenih problema koje inače ima:

” DA, DA I DA! Postajemo roditelji! Iskreno ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla… Ko me prati zna da sam se ja još prije par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najljepšu vijest na svijetu! Četiri mjeseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu!”

Dalje je tara u svojoj objavi napisala i ovo: ” A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsretnije dijete na svijetu! Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! Ljubavi tebi hvala za sav trud i živce zadnji period i najsretnija sam što si baš TI taj! A za samo nekoliko mjeseci, cijeli svijet je naš, ti, bebče i ja! – napisala je Tara Simov na Instagramu. Inače, u medijima se dosta špekulisalo o Tarinoj trudnoći, a ona je sada odlučila da sve te priče potvrdi sa fotografijama na kojima pokazuje svoj trudnički stomak.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here