Najzapaženiji golman na fudbalskom prvenstvu u Kataru svakako je Dominik Livaković, hrvatski golman, koji je u posljednje dvije utakmice uspio da odbrani čak tri penala u meču sa Japanom, te jedan u meču sa Brazilom, i na taj način je pomogao svojoj ekipi da za sada dođe do polufinala. Ipak, pored njegovih sportskih uspjeha, mnogima je zanimljiv i njegov privatni život, te zbog toga u ovome tekstu vam donosimo priču o supruzi Dominika Livakovića. On je, naime, oženjen sa Helenom Livaković, za koju mnogi kažu da je preslikana Megan Markl.

Inače, ovaj par je ove godine izgovorio svoje sudbonosno DA, kada su u julu sklopili brak u Katedrali Sv. Stošije u Zadru. To je bila i kruna njihove ljubavi koja traje već pet godina, da bi nakon katedrale, Livakovići napravili veliko slavlje u jednom luksuznom hotelu, atu  su za raspoloženje zvanica bili zaduženi pjevači Petar Grašo i Saša Matić. Helena Livaković se od djetinjstva bavila umjetničkim klizanjem, da bi karijeru završila 2017. godine jer je smatrala da se više ne vidi u tome. Inače je diplomirala industrijski dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu.

Kako je u jednom razgovoru sa novinarima istakla, ona se sa svojim izabranikom odlično razumije, te ga cijeni jer je veoma skroman: “Definitivno me oduševljavaju Dominikova skromnost i poniznost. Veliki je samokritičar, što me nekad zna i iznervirati, ali opet, razumijem ga. Mogli bismo reći da smo oboje odgojeni u timskom sportu, zbog čega kod nas nema sebičnosti i super funkcionišemo kao tim,” istakla je Helena jednom za hrvatske medije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here