U rijalitiju Zadruga je kao nikada prije sve napetije i interesantnije i čini se da su neki ud učesnika na rubu svojih živaca, te je samo pitanje momenta kada će sve da pukne i kada će da dođe do pravoga haosa na imanju u Šimanovcima. I dalje se većina interesovanja gledalaca svodi na dešavanja među pripadnicima famoznog ljubavnog trougla, ljubavnika Zvezdana i Anđele, te Zvezdanove bivše, Ane. Tako Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić svojom turbulentnom vezom ne prestaju da intrigiraju javnost.. Nakon što je Ana u nekim svojim ispovijestima spominjala Aninu djecu, Slavnić je pokušavao na sve načine da opravda postupak svoje ljubavnice, iako su njih dvojke do prije samo nekoliko dana ratovali po imanju.

Prije toga je Zvezdanova bivša, Ana Ćurčić zgrozila javnost nakon što je otkrila detalje navodnog mučnog maltretiranja koje je doživljavala od strane Zvezdana dok su bili u nevjenčanom braku, a sam Anđela je rekla kako Ani ne vjeruje niti jednu, jedinu riječ. Poznato je i da je Zvezdan u nekoliko navrata bio veoma grub prema Anđeli, a ona je to nedavno i priznala Mikici, te je pred njim pokazivala na koji način ju je Zvezdan udario, a sada je internetom počeo da se dijeli još jedan snimak gdje se jasno vidi kako je Slavnić udara.

Tokom žestoke svađe, Zvezdan je iz sve snage pokušao da udari Anđelu, a ona se, kako se i vidi na snimku, skamenila od straha, te se na sreću malo izmakla, a njegovo ponašanje je odmah naišlo na negodovanje drugih učesnika Zadruge. Sada je pitanje da li će Anđela progovoriti o ovom incidentu ili se praviti kao da se ništa nije desilo, ostaje nam da to ispratimo?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here