Viki Miljković je popularna folk pjevačica koja je veoma često u medijima, a zna se da je godinama u sretnom braku sa muzičarem Draganom Taškovićem, Tašketom, te da su njih dvoje prije nešto više od petnaest godina dobili sina Andreja koji je svakako na poseban način unio veselje u njihov život. Viki je poznata da baš ne voli da otkriva stvari iz svog privatnog života, te se sklanja od medija i nepotrebnog eksponiranja, i zato se malo zna o njenom privatnom životu. Ipak, mediji uvijek nađu načina da saznaju neke stvari koje se kriju od njih, pa se tako saznalo kako sin od Viki, Andrej ima djevojku, a za koju nije rekao svojim roditeljima

Za Andreja se zna da već neko vrijeme trenira tenis, a zbog toga je Viki veoma ponosna, jer njen sin vodi sportski život što je idealno za njegove godine. Po mnogima on brzo izrasta u talentovanog i stasitog mladića te zbog toga ne čudi veliko interesovanje djevojčica, koje možemo primijetiti na njegovim društvenim mrežama.

Ipak, čini se da je Andrej našao jednu koja je osvojila njegovo srce, a sa time se pohvalio i na deruštvenim mrežama, a kada u i mediji prenijeli sve te stvari, te su informacije stigle i do njegovih roditelja, koji su bili zatečeni jer im sin nije ništa govorio o tome. Na objavljenoj fotografiji se vidi Andrej u prisnom zagrljaju sa djevojkom, te je sve to izazvalo i veliki broj pozitivnih komentara, a ujedno neki smatraju da Andrej brzo odrasta i da nikako ne bi trebao da krije svoju djevojku od svojih roditelja. Ipak, vjerujemo da će Viki i taške da budu sretni zbog svoga sina, te da je ušao u novu fazu svoga života.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here