Prije nekoliko dana cijela naša regija je bila potresena sa viješću o smrti mladoga pjevač nemanje Vukovića iz Foče, koji je bio poznat i kao učesnik jedne sezone Zvezda Granda. Nemanja je nastradao kada mu je auto kojim je upravljao sletio sa puta, a onda je on, vjerojatno u šoku htio da pređe na drugu stranu auto puta, a tada ga je udario autobus, koji je išao iz pravca Banja Luke. Sada su se pojavili i novi detalji ove nesreće

Kako se saznalo, mladi pjevač je bio krenuo da snimi novu pjesmu, ali to se na kraju nije desilo, a izvor koji je blizak cijelom ovome slučaju je za medije otkrio i ovo: “Svi su se pitali zbog čega je Nemanja bio na auto-putu na kom je poginuo. To mu nije bilo u planu, niti je bilo kome o tome pričao. Zato je za sve nas to bila prava misterija. Ipak, i te njegove posljednje sate obilježila je tužna muzika. On je tu večer s jednim kolegom trebalo da u 19 sati snimi obradu pjesme Emira Đulovića “Živi, moje milo”, pa je krenuo tamo. O svemu su se dogovorili u posljednji čas, iznenada, zato niko ništa nije ni znao.”

Isti izvor je dalje otkrio i ove stvari:” Taj prijatelj ga je zvao, ali kako se on nije javljao, on je odlučio da otpjeva svoj dio dok se Nemanja ne pojavi. Ono što je jezivo jesu dvije stvari. Prvo, nesreća se dogodila baš u trenucima dok je on pjevao taj cover, a drugo su stihovi pjesme, koji lede krv u žilama i skoro u potpunosti opisuju zlu sudbinu koja je zadesila Nemanju”, rekao je on.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here