Zadruga 6. je definitivno na putu da poruši sve moguće rekorde kada je gledanost u pitanju, a to je svakako znao i vlasnik Pin televizije kod odabira učesnika za ovu sezonu. Sve je počelo sa sukobom između Kristijana Golubovića i Uroša Ćertića. Kristijan je pokušao da uvede svoja neka pravila, ali Uroš nije mario za to, te je na kraju došlo i do fizičkog sukoba nakon kojeg je Kristijan izbačen iz Zadruge. Na to je dobio i kaznu od 50 hiljada eura, ali je uspio da napravi kompromis, te sada vodi jednu od emisija na RED kanalu da bi Mitroviću vratio dugove, a i on sam na taj način dobiva na publicitetu.

Poslije Kristijanovog izbacivanja u Zadrugu je ušao Filip Car, te on posljednjih nekoliko mjeseci podiže gledanost Zadruge sa svojim seks*alnim aferama, i mijenjanjem partnerica, te je malo sa Majom, malo sa Aleks, za koju se sumnja da je možda ostala i u drugom stanju sa Filipom, tako da možda uskoro nakon Miljane i Aleks donese na svijet jednu rijaliti bebu. Ipak, falilo je malo gej scena, a za to se pobrinula Jovana Tomić Matora, koja se uvijek trudi da u svakoj sezoni smuva neku djevojku.

Ovoga puta na njene čari je pala Anita Stanojlović, te su se ovih večeri zadesile njih dvije u prostoriji za rehabilitaciju, a tu su imali određenu akciju ispod jorgana, a to su otkrile dok su na sebe navlačile donji veš, te kada su zapalili cigare nakon akcije. U svakom slučaju Matora se neće na ovome zaustaviti te može biti samo zanimljivije

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here