Svima je poznato da je jedan od najpoznatijih političara u regiji svakako predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji naprosto voli da je stalno u medijima, te voli da na taj način ističe napredak Srbije na svim poljima kako je on na njenom čelu, te voli da kaže kako je on najzaslužniji što je Srbija postala regionalni tigar, mada je mnogo onih koji se ne slažu sa njime. Vučić  ima jedan propali brak iza sebe, sa pokojnom novinarkom Ksenijom Vučić sa kojom je dobio sina Danila i kćerku Milicu, a sada je u braku sa Tamarom, sa kojom ima sina Vukana

Tamara radi u jednom ministarstvu, te je veoma društveno angažovana, mada se baš i ne pojavljuje često u javnosti, osim ako nisu važni protokolarni događaji, ili neki veliki kulturni događaji na kojima uvijek sve oduševi sa svojim izgledom i stajlingom. Čak ni modni kritičari ne mogu da nađu neke nedostatke u njezinom odijevanju, te se mnogi pitaju da li to ona stvarno ima savršen ukus za odijevanje ili ipak koristi savjete stručnjaka?

Kako god da bilo, istina je da su njene odjevne kombinacije uvijek pun pogodak, pa je tako bilo i na premijeri predstave Vatre prije nekoliko dana u Jugoslovenskom narodnom pozorištu na koju je prva dama došla sa svojom prijateljicom Natašom Vulin suprugom Aleksandra Vulina. Svi su primijetili da su njih dvije imale sličan stajling, te da je prva dama bila izabrala crnu haljinu zakopčanu do grla dužine preko koljena i odgovarajući kaput. Međutim, svima su privukle pažnju njene čizme bordo boje, dok je na glavi imala kapu iste boje.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here