U nastavku današnjjeg članka govorit ćemo o novostima sa naše javne scene , pa ćemo tako da govovorimo o porodici Đoković , jednoj od najpoznatijih proodica na našim prostorima. Naime , dosta puta kroz medije o njima imamo priliku da pročitamo sve i svašta , a nije ni čudo jer je Novak jedan od najboljih tenisera na svetu , pa samim tim kako je javna ličnost , nije ni čudo da je dosta medijski ispraćen , kako svetskim , tako i domaćim medijskim portalima.

Ono što je svakako neosporno jeste da je posvećen svojoj porodici , a posebno svojoj deci Stefanu i Tari , a za koje se uvek trudi da imaju samo najbolje. Svakako smo do sada imali priliku dosta puta da vidimo da oni vode računa o tome ko im čuva djecu , te je na polufinalu Završnog Mastersa Nole je igrao polufinale protiv Tejlora Frica, i naravno da je on imao veliku podršku u publici, a pri tom mislimo na njegove najbliže, a najveća pomoć dolazila je od njegove supruge Jelene, sina Stefana i kćerke Tare.

Međutim , to nije sve , pored njih je se tada nalazila jedna prelepa žena koja javnost nije poznata , a predpostavlja se da je dadilja Đokovića , jer u trenutku kada su nju fotografisali ona je bila preokupirana sa malom Tarom. Evo i sami pogledajte pa nam u komentarima ispod pišite vaša mišljenja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here