Živimo u vremenima kada svaka osoba na svijetu posjeduje kamere unutar svojih telefona, a svuda oko nas su i postavljene nadzorne kamere po mnogim zgradama, stubovima, tako da je skoro nemoguće uraditi nešto što bi na neki način htjeli i da sakrijemo, a da to ne bude snimljeno ili fotografisano, a veoma često se sve to, na kraju nađe i na društvenim mrežama, te nakon toga cijeli svijet može da vidi pojedince ili grupe u situacijama na koje baš i nisu ponosni. tako je i nadzorna kamera sa jedne porodične kuće uhvatila jednu ženu u poprilično pijanom izdanju, kada se nakon veselog druženja sa prijateljicama vraćala svojoj kući

Rebeka, kako je ime toj ženi, je svome mužu Kregu rekla kako ide na jedan brzinski ručak sa prijateljicama, ali se svojoj kući bila vratila tek nakon sedam sati, i to pod vidnim uticajem alkohola, kojeg je očito pila u ne baš malim količinama. Na snimku koji se kasnije pojavio i na društvenim mrežama se vidi automobil koji se zaustavlja ispred kuće, ai z njega zatim izlazi žena, te kreće ka zadnjem dijelu auta, ali je nakon toga dobila neko čudno ubrzanje, bila se malo zanijela, napravila  polukrug a onda pala ispred automobila.

Jedno vrijeme je bila i ležala na zemlji sve dok joj prijateljica iz automobila nije bila pritekla u pomoć: ” Ovo je moja supruga koja se vraćala kući nakon brzinskog ručka s prijateljicama sedam sati kasnije. Ali, hoće li stići do ulaznih vrata” – napisao je uz video koji je objavio na društvenim mrežama njen muž, a snimka je odmah postala hit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here