Ukoliko želite ženu koja je prirodna krotka, voljna da zasuče rukave i bavi se “seoskim poslovima”, onda je možda Albanka najbolji izbor za vas. Tako to objašnjavaju barem momci iz Srbije koji su preko nekih agencija za posredovanje i sklapanje brakova upoznali svoje ljepše polovine, a kako su objasnili te žene baš i žele da se udaju za Srbe. Istina je i da su za ovakav ugovoreni brak morali da plate 3 hiljade eura, a mnogi se pitaju i kako je došlo do toga da su ovakvi brakovi sve češći u Srbiji. Sociolog Srđan Šljukić je objasnio da zapravo kulturološke razlike između ove dvije nacije i nisu toliko velike kao što se vjeruje:

“U našim selima je veći broj muškaraca koji su ostali neoženjeni, dok je u Albaniji obrnut slučaj. Naši međunarodni odnosi često zamagljuju činjenicu da postoji sličnost u mentalitetu. U pitanju su balkanska područja, dijelovi koji su pretežno ruralni, koji imaju slična razmišljanja i shvatanja”, objasnio je ovaj stručnjak za medije, te je rekao kako je sklapanje ovakvih brakova postala neka vrsta tržišta, čim su u sve to uključene i neke agencije.

Pa tako, kao što Srpkinje prati glas da su veoma lijepe, isto to važi i za Albanke, a treba samo podsjetiti da su neke svjetske ljepotice upravo iz ove zemlje kao što je čuvena italijanska pjevačica Ana Oksa, današnje pop ikone Rita Ora, Bebe Redža i Dua Lipa, glumica Eliza Dušku. Tipična Albanka ima gustu, tamnu kosu, izražene jagodice, krupne oči i pune usne. Ono što doprinosi njihovoj ljepoti jeste i to što mnogo polažu na zdravu ishranu, zbog čega ih krasi lijep ten. Mnogi izgled Albanki opisuju kao neki miks mediteranske i istočnoevropske ljepote. Slično kao i Ruskinje i djevojke iz Albanije nose u sebi dozu misterije i neotkrivenog.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here