U ovome tekstu ćemo malo da se podsjetimo jedne pjevačice kojoj se bio desio jedan veliki hit, i kada su svi pomislili da joj slijedi velika karijera na estradi ona je na neki način bila nestala sa muzičke scene i to iz bizarnog razloga. Radi se o Katarini Živković koja je bila i dijelom jednoga rijalitija u kojem je ostavila dobar trag, a nakon toga je uplovila u emotivnu vezu sa Banetom Jankovićem , a sve se to dešavalo prije nekih 13 godina

Njihov buran odnos je privlačio veliku pažnju medija, a cijelu svoju priču su i oni sami prenijeli u vanjski svijet. Njihova veza je bila dosta toksična i trajala je 4 godine, te je na kraju on završio u bolnici zbog pokušaja samoub*stva, a Katarina je završila na odvikavanju od alkohola. Ipak, vrijeme i razdvojenost je učinilo svoje, pa je dvije godine kasnije Bane upoznao Mirjanu, t ju je oženio i sa njom stvorio porodicu. Dobili su i kćerku čije je ime Melina, a on se prije nekih dvije godine bio posljednji puta pojavio u medijima te je rekao kako mu sve to uopšte ne nedostaje, te je rekao i svoje mišljenje o Katarini:

“Rijaliti program mi je donio to da me više ljudi prepoznaje i možda da mi bude malo lakše u poslu kojim se bavim. To je tada sa Kaćom bila velika ljubav, bili smo velika podrška jedno drugom… Ta veza se završila na normalan, civilizovan način. Svako je nastavio svojim putem. Naravno, sretnem i ja po nekada Kaću, moja žena je također upoznala, jer je Katarina dolazila u moje klubove, njih dvije su sasvim normalno pričale. To je sve davno iza nas.”, izjavio je on.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here