Jelena Karleuša svakako spada u red najpoznatijih i najpopularnijih pjevačica u Srbiji i šire, a poznato je da je ona većinu svoje karijere manje gradila na pjesmama i hitovima,a više na raznim skandalima i aferama koje zna često da ima, skoro pa svaki dan. Ona je uvijek interesantna za medije, te se o njoj stalno piše, bez obzira što već godinama nije napravila niti jednu novu pjesmu, a da o hitu i ne govorimo. Već godinama najavljuje novi album, a svoju popularnost održava svojim objavama na Instagramu, fotografijama i statusima koji uvijek podignu veliku prašinu

Jelena je isto tako poznata i po svom turbulentnom privatnom životu, te se zna da je u prvom braku bila sa bogatim nasljednikom porodice Karić, Bojanom, te da je taj brak trajao samo nekoliko mjeseci. Nakon toga je uslijedio njen brak sa fudbalerom Duškom Tošićem koji traje već nekih 14 godina, te su u tom braku njih dvoje dobili i dvije kćerke, ali kako se čini, i ovaj brak je pri svome kraju, nakon što je Jelena objavila kako su se ona i Duško dogovorili da se sporazumno razvedu, nakon ružne situacije sa porodičnim nasiljem kojeg su imali za Božić, kada je Jelena Duška prijavila policiji.

Ipak, malo ko zna da je prvi dečko Jelene Karleuše i njena prva ljubav je bio beogradski bokser Nemanja koji je u to vrijeme imao dobru karijeru, a Jelena se bila zaljubila u njega kada je imala samo 16 godina. Njihova veza je trajala par godina, te je Jelena tada izjavljivala kako bi voljela da cijeli život bude pored Nemanje te da želi da mu rodi petero djece.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here