U natavku dnašnjeg članka govorit ćemo o našoj jbnvoj sceni , a koja je danas prepuna javnih ličnosti čiji u životi itekakoo zanimljivi javnosti . Dakle , danas ćemo se dotaći popularne pevcačice Seke Aleksić , a koja je jako četo tema medija , a sve zbog načina na koji vodi svoj život. Naime , o životu Seke Aleksić se jako često piše ,ali ona je nakon jednog nastupa opisala svoj najveći blam u proteklih nekoliko godina.

– Bila sam u tržnom centru i parkirala sam kola blizu ulaza, ali sam zaboravila na kom sam spratu parkirala. Kada sam završila sve, silazim ja i dolazim do kola pomislivši da su moja. Vidim jednog dečaka koji pokušava onu kapicu da skine – započela je Seka. Naime , ona je nakon toga ispričala a je se čak obrtila detetu na kojeg je posumnjala. – Ja podviknem: “Šta radiš to?!” Kaže on: “Ništa, gledam kola, ja volim kola”, ja mu napomenem da skida kapice, kaže on da to ne radi i da pitam nekog Nikolu jer on zna da auto nema kapice. Ja pogledam i vidim da nisu moja kola, i ja samo kažem: “Pa šta ako nisu moja kola, ne diraj kapice” – dodala je Seka.

Nakon što je razumela da se ne radi o njenim kolima, kaže da je samo pobegla i počela da vrišti od smeha. – Pobegnem i vrištim od smeha. Shvatim da nisu ni moja kola, niti taj sprat, i sad razmišljam kad dođe taj vozač, pa kada mu kažu da mu je Seka Aleksić branila kola. To je najveći blam kojeg se sećam u poslednjih pet godina – rekla je pevačica.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here