Kada govorimo o poznatom regionalnom pjevačkom takmičenju i muzičkoj emisiji Zvezde Granda, svima je više ili manje poznato da to takmičenje egzistira već skoro dvije decenije i da je kroz sve te sezone prošao veliki broj učesnika, mladih i talentovanih pjevača i pjevačica, koji su imali manje ili više uspjeha u takmičenju. Neki od njih su do sada napravili zaista zavidne karijere, mnogi se još uvijek traže pod estradnim nebom, a mnogima se i gubi svaki trag, jer su shvatili da ipak ne pripadaju estradnom svijetu i da taj život baš i nije za njih.

Osim takmičara, članova žirija, mentora, veoma važna stavka u Zvezdama Granda su svakako i voditelji, a već nekoliko godina, veoma uspješno taj pozao rade zajedno, kao voditeljski par, Sanja Kužet i Voja Nedeljković. Vojina supruga Maja, koja je zaista prava ljepotica, je od popularnog voditelja mlađa čak 17 godina, a Voja bez ikakvih problema kaže da mu ne bi smetalo ni da je ona 17 godina starija od njega:”  Bilo bi mi nebitno i da je Maja 17 godina starija od mene, jer sam u njoj našao osobu koja me čini sretnim.” – rekao je on svojevremeno za medije u Srbiji.

Osim što je veoma posvećena svojoj porodici, Maja je isto tako i veoma predana svome poslu, te je uspješna u svojoj profesiji:” Ona je završila medicinu, radi kao ljekar u Zavodu za transfuziju krvi i trenutno je na specijalizaciji za neke krvne stvari koje ne umijem ni da izgovorim. Maksimalno je podržavam kao što i ona podržava mene.” – rekao je pozati TV voditelj Nedeljković.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here