Jana Krstić iz Niša nije htjela da propusti priliku da uživo vidi hrvatsku fudbalsku reprezentaciju posle osvajanja trećeg mjesta na Mundijalu, pa se tako i ona našla među mnogim građanima Hrvatske na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu. Nju za Zagreb vežu velika prijateljstva i velika ljubav prema tom gradu iz vremena kada je živjela tamo, te je po svaku cijeu htjela da sa Hrvatima gleda uspjehe njihove reprezentacije. Ipak, kako je ispričala za medije, njen put ne bi bio moguć da nije bilo gostiju iz jednog beogradskog kafića, koje ona nije poznavala, a koji su joj pomogli da stigne do Zagreba

Kako je Srbija ispala odmah u grupi, Jana je nastavila da navija, kako ona kaže,  za “svoju drugu kuću”, te je obećala sebi da će sa svojim prijateljima da gleda finale u Zagrebu, te se po prvi puta u kladionici kladila na pobjedu Hrvatske nad Argentinom:” Izračunala sam koliko bi mi trebalo za povratnu autobusnu kartu do Zagreba i dala posljednji dinar” – priča Jana. Kako kaže, bila je u jednom beogradskom kafiću i gledala utakmici i shvatila je da Hrvatska nema šanse da pobijedi Argentinu, i kako kaže, nije joj bilo do novaca, već joj je bilo žao što neće imati priliku da za vikend ode u Zagreb. Izašla je tada iz kafića, otišla do radnje, a kada se vratila, čekalo ju je iznenađenje:

” Ljudi u kafiću koji su gledali utakmicu čuli su moju priču i želju da odem u Zagreb da s prijateljima ispratim Svjetsko prvenstvo, skupili su novac i čekali da se vratim” – ispriča je ona. Ova ju je gesta rasplakala, te je novac htjela da da u humanitarne svrhe, ali je ekipa iz kafića insistirala da novac potroši na svoju želju.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here