Jedan od legendarnih jugoslovenskih glumaca koji je ostavio neizbrisiv trag kada je reč o domaćoj kinematografiji jeste Danilo Lazić. Naime , njega opisuju kao ” dobrog čoveka velikog srca . Naime , špublika će ga pamtiti po mnogim ulogama na filmu , televiziji i pozorištu , a kojima je dao svoj može se reći unikatan pečat.

Naime , on je rođen u Brodarevu , a gimnaziju je završio u Priboju , kako bi 1974godine diplomirao na FDU. Naime , njegova prva uloga koja je bila primećena jeste ona iz popularne serije koju su svi gledali , a to je ” Otpisani ” , ali posle su se nizale i u drugim ostvarenjima Laf u srcu, “Poslednji krug u Monci” sa legenadrnim Gagom Nikolićem, “Tri karte za Holivud”… Tako je on posle dobio i mural u Priboju , a u kojem je proveo jkedan dobar deo života . Inače , Danilo je godinama bio u srećnom braku sa suprugom Brankom u kojem su dobili četvero dece , dva sina i dve ćerke. Sin Miloša zajedno sa majkom vodi porodičnu prodavnicu a ćerka Jelena je završila za farmaceuta, dok je njena sestra Milena psihološkinja i ujedno prvakinja države u plesu.

Drugi sin je Vuk , koji je jako dobar sportista ,tačnije , on je rukometaš , te je rođen u Beogradu , a gde je karijeru počeo u Partizanu , a trenutno nastupa za jedan klub iz Kuvajta. Naime , on je u braku sa svojom kolegicom ,rukometašicom Barbarom Valec , a koja je poreklom iz Slovenije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here