Mada se većina stvari posljednjih sedmica koje interesuje gledaoce i fanove rijalitija Zadruga dešavaju unutar ljubavnog trougla kojeg čine Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Anđela Đuričić, ipak, posljednjih 24 sata je u centru pažnje starleta Maja Marinković, koja je očito na rubu nervnoga sloma, i po nekim svojim postupcima, pokazuje da možemo od nje da uskoro očekujemo sve i svašta, ali ni u kom slučaju neke dobre stvari. Maja je do skora bila u nekoj vrsti veze sa Filipom Carom, te su veoma često imali žestoke akcije u krevetu, a sada je saznala da je Filip u sobu za rehabilitaciju bio odveo mladu Milicu Veselinović, a to joj je bilo dovoljno da poludi, te je zbog toga izvela Milicu ispod trijema, da bije ispitala šta se tačno desilo između nje i Cara u sobi za rehabilitaciju

I Filipa je veoma zanimalo šta će to Milica da ispriča Maji, pa je zbog toga bio iskočio kroz prozor, te ih je prisluškivao, a kada ga je starleta na kraju uhvatila nastala je veoma neprijatna situacija, a Milica je Maji rekla:” Ti znaš da neke stvari neće da priča. Noge su bile odvojene od nas, tako da nema potrebe da me vrijeđaš – rekla je Milica.

Na to je Maja rekla Milici kako joj je Valentina rekla kako su se ona i Filip ”vatali”, da bi nakon toga Maja ugledala Cara kako ih prisluškuje, te mu je sva u bijesu viknula ”Svinjo”. Vjerujemo da se na ovome neće završiti cijela ova priča, a pošto je Maja poznata po ekscesima, prave komplikacije tek možemo da očekujemo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here