Milorad Mandić Manda je za života bio jedan od najpopularnijih i najomiljenijih srpskih glumaca, ali on nažalost nije doživio da vidi kako mu djeca odrastaju. Njegova udovica Anastasija je nakon Mandine smrti na herojski način nastavila da se brine sama o porodici, te joj se mnogi i dive po tom pitanju, i čude se kako ona sama sve to uspijeva da izdrži?

Kako ona sama priznaje, njenom sinu je bilo najteže objasniti da njegovog oca više nema, te je morala da potraži i pomoć stručnjaka po tom pitanju, kako za dijete, tako i za samu sebe: ”Odmah sam uključila psihologe i za mene i za Andriju, nisam htjela da lažem sina koji je osjećao da nešto nije u redu. Pitao me je “gdje je tata”, a ja sam rekla šta imam da kažem. Taj njegov krik nikad neću zaboraviti, samo sam ga stegla i dala mu jastuk da udara što više može po njemu, a on je vikao da ne želi da živi i izbacio sve iz sebe. Kad je počeo da plače bilo mi je lakše, da znam da se nije zaledio, već da tuguje” – kazala je Anja.

Tako je ona par sati pred Novu godinu podijelila i jednu svoju fotografiju na društvenim mrežama, a na kojoj je jedna njena prelijepa uspomena od prije nekih 4 godine, a na fotografiji su ona i Manda, kao i sva njegova djeca. Na fotografiji su i troje Mandine djece iz njegovog prvog braka, koju je dobio sa njegovom prvom suprugom, a na njih Anastasija oduvijek, pa i danas gleda kao da su njena, te nikada ne pravi razliku među bilo kim od njih

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here