Miljana Kecmanović je majka Koste Kecmanovića , dječaka koji je počinio stravični zločin , 3.maja u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. Čitava Srbija ali i regija je još uvijek u šoku zbog tragedije koju je počiniomladi dječak , i tom prilikom uništio živote mnogih , kao i svoj život. Vladimir Kecmanović je ugledni radiolog i otac dječaka ,koji je uhapšen isti dan nakon masakra. Sada je saslušana i majka dječaka , koja je ispitivana više od tri sata.

 

 

Naime nakon tragičnog događaja , vlasti rade na razriješenju slučaja. Svakodnevno se trude da prikupe što više informacija , kako bi se spriječilo da se ovakvi i slični događaji ponove u budućnosti. Vlasti su saslušale Miljanu Kecmanović kako bi uvidjeli da li je Kosta bio zlostavljan , psihički ili fizički , ili čak zanemarivan od strane majke.

 

 

Majka dječaka prilikom saslušanja je bila vidno uznemirena , nije mogla da zadrži suze , tresla se i plakal . Otvoreno je rekla da ne može da spava otkako je nen sin počinio ovaj zločin . Jasno je da se njen sin rodo sa teškim psihičkim problemom kao i njihova mala kćerka , koja je trenutno pod njihovom brigom. Žena je u potpunosti surađivala sa vlastima i nije oklijevala da odgovor ni na jedno pitanje. Čak je priznala da ima tendenciju da stalno ispituje svki aspekt svog života , tražeći potencijalne greške . Žena je dalje objasnila da su ona i njen suprug u braku već 15.godina , i da su uložili zajednički napor i trud da djecu odhgajaju najolje moguće , u mirnom domaćinstvu punom ljubavi., te da ne može da vjeruje da se ovo njima događa.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here