Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević u braku su više od deceniju, te važe za jedan od skladnijih parova na javnoj sceni Srbije, te njih tokom njihove veze nisu pratili skandali, a to je danas baš rijetkost. Ipak, malo ko zna da su se ovo dvoje umjetnika, prije vjenčanja bili zabavljali oko godinu dana, te da su bili raskinuli na neko vrijeme, da bi nakon toga obnovili romansu jer su uvidjeli da su suđeni jedno drugome.

Upravo tada, 2009. godine, pjevačica je dobila od Sergeja Ćetkovića pjesmu “Da mi je da mi se vrati moj dragi”, te na početku nije željela da je prihvati. – “Neću ja da budem jadnica i da mu pjevam da mi se vrati”, rekla je Jelena tada, ali sudbina je ipak za nju imala drugačije planove.

Ivan je u tim godinama važio za jednog od najpoželjnijih muškaraca u Srbiji, a serija Ranjeni orao mu je donijela veliku popularnost, posebno među ženama. djevojke su ga obožavale i samo su zbog njega dolazile u Pozorište na Terazijama da gledaju njegove predstave ili da ga eventualno upoznaju

Nakon raskida sa Jelenom, Ivan se upustio u drugu ljubavnu vezu sa mladom balerinom Lidijom Novaković. Njih dvoje je bio spojio mjuzikl “Cigani lete u nebo”, a u kojem je Bosiljčić igrao glavnu ulogu, dok je Lidija bila dio baletske postavke. Lidija je veoma lijepa i fotogenična i to joj je donijelo i angažmane modela, pa osim što s ebavi baletom, imala je angažmane i kao fotomodel

Ivanova tadašnja izabranica, koja je navodno učestvovala na izboru za Miss Srbije, inače rodom je iz Pančeva, gdje je završila osnovnu baletsku školu, a kasnije je profesionalno usavršavanje nastavila u Beogradu.

Ipak, ta njihova veza je trajala samo par mjeseci, nakon čega je Ivan obnovio svoju vezu sa Jelenom Tomašević, a tada je i pjesma “Da mi je da mi se vrati”, ugledala svjetlo dana. Ovaj par je 2011. godine stao na ludi kamen, a kruna njihovog braka jeste kćerkica Nina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here