Malo je ljudi na svijetu koji nisu pročitali knjige ili gledali filmove ”Sumrak- sage” koja govori na temu mladih vampira, te velikoj ljubavi između djevojke koja nije vampir i momka vampira, a koje su tumačili poznati glumci Kristin Stjuart i Robert Patison koji su i u stvarnom životu postali par,  a njihovi fanovi su uživali u njihovoj ljubavi, te su svi očekivali da će ta njihova veza da završi brakom. Ipak, sve snove o takvom razvoju situacije je uništila sama Kristen, kada su se u javnosti pojavile fotografije na kojima je uhvaćena u aferi sa režiserom Rupertom Sandersom koji je od nje puno stariji i što je puno gore koji je u to vrijeme već bio oženjen. Kristen je poznata po svojoj ulozi Bele Svon u Sumraku, te je ovim činom za kratko vrijeme od najomiljenije holivudske zvijezde postala najomraženija, te je mnogima uništila san o postojanju savršene ljubavi,. kako su milsili njihovi fanovi o njenoj vezi sa Robertom Patisonom.

Ta se prevara desila prije deset godina, i mada je Kristen u medijima priznala da joj je robert bio prva i najveća ljubav, ona je i istakla da je njihova veza bez obzira na sve bila osuđena na propast, a onda je otkrila da je nakon te veze shvatila da je više interesuju žene tako da je već jako dugo u vezi sa svojom partnerkom Dilan Mejer a uskoro bi se trebale i vjenčati.

Kristen je otkrila kako dugo željela da je Dilan zaprosi, a kada je ova to i učinila, ona je bez razmišljanja i sa oduševljenjem pristala. inače ova vijest oko prosidbe se pojavila dvije godine nakon što je glumica ušla u ovu vezu, a Kristen je priznala da je već nakon par mjeseci znala da je Dilan prava za nju, te je samo čekala da joj se ostvari i najveći san, a to je brak sa Dilan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here