Jedan od najžešćih estradnih sukoba u regiji traje desetljećima, a glavni akteri su Miroslav Ilić i Lepa Brena. I mada su na početku svojih kariejra njih dvoje bili veliki prijatelji, čak i nerazdvojni, te su išli zajedno na turneje, provodili noći zajedno po kafanama, sve je to na kraju puklo, te su nih dvoje već godinama na ratnoj nozi. Glavni razlog njihove svađe je bivša Miroslavova ljubavnica Mirjana Antonović, sa kojom je pjevač dobio i vanbračnog sina kojeg nije želio da prizna, te su se njih dvoje oko pet godina sudili za očinstvo, a u tom periodu je Lepa Brena bila velika podrška Mirjani, te je i svjedočila na sudu protiv Ilića:

“Jako sam sretna zbog presude. Točnije, nije to pitanje sreće već moralne etike. Miroslav je bio sa mnom i Mirjanom dvije godine na turneji, obišli smo cijeli svijet. Zabavljali su se i voljeli tada i rezultat te ljubavi je Devin. Suština, zbog čega sam im ostala u toj priči… Jedina smo zemlja koja nema zakon o utvrđivanju očinstva ili majčinstva. Trebamo biti prisutni u 21. stoljeću. Podržala sam je u ime našeg prijateljstva i istine i svih koji vode istu bitku. Naravno da bih opet bila svjedok. Prijatelj sam u dobru i zlu, i majka sam. Vidite kako se ta djeca osjećaju, za mene je to jako važno. Treba im pružiti podršku”, rekla je Brena, svojevremeno za medije.

I sama Mirjana je u medijima isticala kako njenom sinu nije potreban otac, već pravda: “Nisam ja ta koja tuži Miroslava. Devin je odlučio tužiti i mene i Miroslava kad je saznao istinu. Došla sam na sud kako bi se branila i pružila podršku sinu. Nisam tu zbog promocije knjige, niti tražim publicitet. Oni koji imaju više informacija o meni znaju da sam sve to mogla u puno mlađim godinama”, rekla je Mirjana tada za srpske medije.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here