Miroslav Lazanski je tokom godina postao istaknuti vojni analitičar i novinar, te je takođe član žirija na takmičenju Miss od 1995. godine. Iako se Lazanski oženio samo jednom, poznato je da je imao značajnu romantičnu vezu u prošlosti. Ipak, njegov najznačajniji doprinos je bio porodici, gde je sa suprugom i sinom Aleksandrom proveo trideset godina.

Lazanski je bio izuzetno oprezan u očuvanju privatnosti svoje supruge Tamare i nije delio mnogo ličnih podataka o njoj sa javnošću. Bio je odlučan u nameri da je zaštiti od medijske pažnje. Ova opreznost se dodatno pojačala nakon što je Gordana Bjelica tvrdila da je rodila dete sa Miroslavom 1994. godine, što je on glasno negirao. Iako je usledio sudski postupak za utvrđivanje očinstva, javnost nikada nije saznala krajnje rezultate slučaja. Lazanski je rekao da je bio u ranijem braku koji se završio sporazumno, ali nije mogao ispuniti svoje roditeljske dužnosti, što je dovelo do rastave.

Nakon razvoda, Lazanski je neočekivano ušao u vezu koja je rezultirala rođenjem njegove ćerke Teodore. Odluka da postane otac bila je njegova lična odluka, a identitet Teodorinog oca ostao je tajna. Gordana Bjelica je otkrila da je imala iskren razgovor sa svojom ćerkom Teodorom, tokom kojeg joj je sve objasnila, a obe su se obavezale da čuvaju tajnu.

Teodora Bjelica je postepeno izgradila svoj ugled kao javna ličnost. Počela je kao manekenka iz hobija sa šesnaest godina, a kasnije se profesionalno bavila modelingom. 2011. godine učestvovala je na izboru za Mis Srbije i proglašena je za Mis šarma Srbije 2011. godine. Kasnije je započela glumačku karijeru, a njen najpoznatiji nastup bio je u filmu “Južni vetar”, zbog kojeg je privukla veliku pažnju javnosti. Iako je javna ličnost, Teodora je odlučila da ne pominje svog oca u javnosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here