U nastavku dnaašnjeg članka govorit ćemo o našem glumačkom delu javne scene , te ćemo da govorimo o glumcima iz domaće kinematorgrafije , a koji su obeležili proteklu deceniju u Srbiji . Naime , kada pomislite na to svi se odmah sete Miodraga Čkalje , Danila Bate Stojkovića , a svakako ništa ne bii moglo bez Paje i Ćuture , a koji više nažalost nisu sa nana , ali su svakako ostali upamćeni , te su ostavili neizbrisiv trag. Neosporno je da postoje i oni koji ih polako nasleđuju ,a jedan od njiih je svakkao Dragan Bjelogorić ,m akooji je jedan od omiljenih glumaca sa naše domaće scene , te je se proslavio u seriji Bolji život.

To je trenutak kkada je njegova karijera krenula uzlaznim putem ,a onda je danas također uspešan režiser , a kada je reč o njegovom ljubavnom životu , on je u braku sa Majom , a sa kojem ima sina Alekseja. On je inače neko ko se uvek trudi da svoj život drži dalje od očiju javnosti , pa samim tim malo je onih koji znaju d aon ima dve sestre , a koje su također javne čičnosti , a od kkojih je jedna Zorana Pavić , a koja je u jednoj emisiji govorila o njemu :

“Ja sam prevashodno pop pevačica i ako nešto imamo u ovoj zemlji to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami Kad žena voli, koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugom aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca”, rekla je Zorana tada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here