Bogdana Rodić je prije udaje za sina pjevačice Cece Ražnatović, Veljka, bila sasvim obična djevojka iz Titela, za kou vjerojatno ne bi niko ni čuo da pred oltar nije odvela jednog od tada najpoželjnijih neženja u Srbiji. Ovaj par ima sina Željka kojemu su dali ime po Veljkovom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, koji je bio jedan od poznatijih pripadnika kriminalnog svijeta u Srbiji, a koji je likvidiran u hotelu Interkontinental prije više od 20 godina. Sada je i sama Bogdana, otkako je postala snajka jedne od najpoznatijih pjevačica u regiji, postala poznata ličnost, te je i ona svako malo tema u medijima

Tako se već zna da je Bogdana ponovo u drugom stanju te kako je to Veljko objavio na društvenim mrežama, njih dvoje opet čekaju dječaka, te će mali Željko uskoro da postane brat. Zna se i da će dječakovo ime biti Krstan, a da mlada mama itekako uživa u svome blagoslovljenom stanju, to se vidi svaki puta kada se negdje pojavi u javnosti. I Bogdana se , kao i svaka žena u drugom stanju malo udebljala, ali joj trudnički stomak baš lijepo stoji, a i ona zna da izabere kakvu odjeću da ima na sebi, koja ističe njeno stanje, ali i ljepotu.

Tako se na posljednjoj fotografiji koju je Bogdana podijelila na društvenim mrežama vidi da ona izgleda poput neke snježne kraljice, kao iz bajki ili crtanih filmova, te je odjevena u potpuno bijelu kombinaciju, koja se sastoji od bijelih pantalona i čizama za snijeg dok na sebi ima i skupocjenu bijelu bundu poznatog brenda. Društvo na fotografiji joj pravi njen pas, a njen osmijeh pokazuje da zaista uživa u svakom trenutku svoga života.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here