Harmonikaš, kompozitor i muzički producent Dragan Stojković Bosanac dobro je poznat široj javnosti, posebno jer je već jako dugo neizostavni dio muzičkog takmičenja Zvezde Grana u kojem je član žirija, a ujedno i mentor nekim od takmičara. On je veoma cijenjen među kolegama, te se njegovo mišljenje cijeni baš zbog njegove muzičke stručnosti. Iako je on sam veoma izložen medijskom pritisku, ipak je na neki način uspio da sačuva od očiju javnosti svoj privatni život, te je poznato da je Bosanac jako dugo u braku, da ima kćerku Džidžu, kojoj je pravo ime Aleksandra, koja je pjevačica, te da ima i sina Aleksandra.

Ipak, za javnost je najveća misterija Bosančeva supruga, koja s erijetko pojavljuje u javnosti, te samo postoje neke fotografije sa njom koje su objavljene na društvenim mrežama. Za Bosanca se zna da je tradicionalista, porodični čovjek, koji je u braku već 45 godina, a on sam je rekao da je upravo posvećenost porodici recept za sretan brak: “Drago mi je da supruga nikada nije željela da bude zvijezda preko druge zvijezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i djeci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to osjeti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuha, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može mjeriti sa onim iz Istanbula” – kazao je Bosanac neke stvari u vezi svoje supruge Dunje.

Kako je svojevremeno kazao, njegova supruga je također muzički nadarena međutim, nikada nije imala želju da se ostvari u muzičkoj karijeri, te je taj posao ostavila njemu. Na društvenim mrežama mogu da se vide neke njihove fotografije, a posebno se ističu one sa vjenčanja.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here