U nastavku današnjeg članak govorit ćemo o jednom od najpopularnijih glumaca na našoj javnoj sceni , a kako saznajemo mišljenja o njemu su poprilično podeljena , te dok jedni tvrde da je Miloš Biković uobražen ,ostali tvrde nešto totalno drugačije. – Viđamo ga sve češće, mislim da je sada više u Beogradu nego u Rusiji. Često me ljudi pitaju što mi je drag jer deluje kao da mu je glava u zvezdama, pa im pričam da je Miloš veoma prizeman i učtiv momak, uopšte nije umišljen – započela je jedna gospođa i dodala:

– Jako mi je drag, obradujem se uvek kada ga sretnem, a i on meni. Stane uvek da popriča, i stalno je nasmejan, svima se javi. Niko od nas u komšiluku nije imao lošeg iskustva sa njim – rekla je ona. Naime , gotovo svi su gledali njegova ostvarenja , te se trude svakodnevno da odkriju medijima detalj koji nije poznat. – Svi smo ispratili “Južni vetar” i radujemo se seriji koja će izaći, nestrpljivi smo da vidimo šta će biti sa njegovim likom. Ne zamara ga da nam prepričava anegdote sa snimanja. Stvarno je super lik – rekao je jedan stariji gospodin. Dakle , kao i svaki drugi čovek Miloš se šeta kroz grad , te ide u prodavnicu , kao i pije kafu u lokalnom kafiću. – Miloš je jedan sjajan gospodin. Dolazi kod nas u kafić i jako je ljubazan – rekao je kratko konobar koji ga uslužuje, a menadžer kafića, Srđan, iskoristio je priliku da pohvali jednog od omiljenih gostiju ovog lokala.

– Biković je super lik, uvek nas pozdravi i sedne kod nas da popije piće. Ovde dolazi i poslovno nekad sa partnerima, nekad se i fotografiše u našem lokalu. Ostavlja uvek bakšiš i jedan je veliki kavaljer. Kada ima devojku onda nekad i s njom dođe, a kad nema dolazi i sam. Imam samo reči hvale za njega – zaključio je Srđan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here