Jedna od učesnica rijalitija Zadruga koja sve češće zgražava sve sa svojim ponašanjem je svakako starleta Maja Marinković, koja je u nekoj vrsti veze sa Filipom Carom, te je saznala kako je on odveo Milicu Veselinović u sobu za rehabilitaciju, te da su se njih dvoje pipkali u krevetu, a to je maju načisto dokusurilo pa se obratila Caru: ”Ti si mene uništio, da ti mene ponižavaš, a rekao si da nećeš” – plakala je Maja. Na to joj je Car rekao da su njih dvoje imali dogovor, da nisu u vezi te da on njoj ništa ne zamjera, na šta je Maja bijesno rekla kako je briga za sve, ali da Bog zna šta je Filip radio sa Milicom:” Nisam imao se*s, niti išta” – rekao je Car.

Na to je Maja iznenadila sve kada je tražila Filipa da skine svoje pantalone, na šta joj je on rekao: Ma daj, da li si ti normalna?! Šta si postala urolog – smijao se Car.

– Kako te nije sramota? Kako možeš? Što je vodiš tamo, zašto – plakala je Maja.

– Zašto sam vodio tebe – rekao je Filip.

– Ja nisam ona! Tebi je krivo sada više nego sa mnom – rekla je Maja.

– Nije mi krivo, nego se bojim tvojih reakcija – rekao je Car.

Nakon toga je Maja na opšte iznenađenje svih gledalaca tražila od Filipa da mu pomiriše gaće, da vidi o čemu se radi, te je tražila od njega da joj dune, na šta se Car nasmijao i pitao Maju zašto da dune jer nije on popu*io Milici, što je Maju naljutilo pa mu je rekla: ”Mazao si kremu da zavaraš trag! Kako ti nije žao, neću da odem da legnem” – plakala je Maja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here