O poznatoj folk pjevačici Dari Bubamari se u posljednje vrijeme najviše piše zbog njenih skandala i ljubanog života, pa je tako , ne baš davno veliku prašinu podigla njena veza sa momkom koji je bio duplo mlađi od nje i imao je samo 21 godinu. dara nije marila za priču javnosti i medija, ali ipak na kraju je ta veza pukla iz samo njima znanih razloga. Za nju se zna da živi u Novom Sadu sa svojim sinom Kostom, a kojeg je dobila u braku sa Milanom Kesićem, sa kojim je i nakon razvoda ostala u dobrim odnosima, upravo zbog njihovog sina.

Kada je u pitanju roditeljstvo, među ovim bivšim supružnicima vlada sklad, a zbog toga je najsretniji Kosta, koji dobiva veliku ljubav i pažnju i od mame i od tate, iako njih dvoje već dugo nisu zajedno. dara je svoga jedinca dugo čuvala od  očiju javnosti i medija, te je zato mnoge iznenadila njena nedavna objava na Instagramu, kada je objavila neke Kostine fotografije, uz opis fotki ”Moj sin”.

Nije ni čudo da su ove fotografije izazvale veliku pažnju i svi su primijetili da je Kosta izrastao u velikog momka, te da je visinom prešišao svoju mamu. Mnogi su u komentarima i čestitali Dari na njenom zdravom odnosu sa bivšim suprugom, a njih dvoje su svoga sina počastili i sa jednim zajedničkim odmorom u Španiji, gdje su fotografije i nastale. dara često sa ponosom priča o svome sinu, te ističe kako je on skroman, vaspitan i kulturan dječak, koji trenira fudbal i koji je izrastao u pravog momka, te da svakoga dana sve više liči na svoga oca.

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here