Dušan Vukadinović iz Podgorice, kandidat u takmičenju “Zvezde Granda”, nakon debakla i ispadanja u trećem krugu optužio je mentoricu Snežanu Đurišić za strašan čin.Kako je za medije izjavila njegova majka, Snežana je za Dušanov prolaz u naredno kolo tražila novaca sve to je potvrdio i Dušan govoreći da je to ”živa istina. Osim toga, napomenuo je da je sve to saznao tek nakon ispadanja te da bi skandal bio napravio i ranije da je sve to znao. On je otkrio i kako mu njegova mentorica nije bila pružila podršku tokom baraža, te da ona jedina nije bila ostala, dok su njene druge kolege bodrile svoje kandidate, te je izrazio sumnju i kako je Saša Popović u sve to umiješan, jer je, kako misli Dušan, bio odličan u baražu, dok je djevojka, sa kojom je bio na kraju, falširala.

Nakon ovoga velikog skandala Saša Popović je bio gost u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji kako bi razjasnio šta se to tačno desilo: ” Mrlja neće ostati u Zvezdama Granda, jer to apsolutno nije istina. Da nije smiješno bilo bi tužno. Snežana Đurišić je punih 10 godina u žiriju za ZG. Da je neko zato što je ispao optuži da je tražila pare za to da dečko prođe je takva besmislica. Snežana me je odmah poslije prvog teksta pozvala, ona je trenutno u Italiji i dolazi u subotu. Vjerojatno će i ona doći kao gost tokom sljedeće nedjelje, ali ona je u takvom šoku i nevjerici. Pitala me je da li je moguće da postoje takvi ljudi koji izmišljaju takve stvari. Ovo je prvi put za 20 godina da je neko rekao da je neki član žirija tražio pare da bi prošao dalje” – rekao je Popović.

Dalje u svojoj priči Popoviće je rekao da je Dušan bio na audiciji u Podgorici, te da ga je on pustio dalje jer je smatrao da je okej, mada, kako kaže Popović, nakon svega je opet pogledao taj snimak sa audicije te je uvidio kako je Dušan svo vrijeme zapinjao sa glasom: ” On mi je rekao da je nešto bio bolestan prije 3 dana i ja sam mu rekao da je dobar i da ide u takmičenje. Prošao je prvi krug i dobio je 5 glasova, izabrao je Cecu. Ceca je odustala od njega i rekla da je dala podršku ali da će ga neko drugi bolje spremiti. Izabrao je Snežanu koja je sa zadovoljstvom prihvatila Dušana” – istakao je Popović.

Ostatak pročitajte OVDJE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here